Nya mål

Gott nytt år! Vi firade alldeles lagom igår, middag med en vän på besök och sen i säng redan vid kl 22. Det kändes inte viktigt att vara med på tolvslaget den här gången, sömn är högre på priolistan. Synd bara att jag inte kunde sova. Så vi hörde fyrverkerierna från sovrummet i alla fall.

Imorse pratade vi om mål för det nya året. Ingen av oss gav något nyårslöfte om träning eller viktnedgång, så mycket självinsikt har vi begåvats med. Istället har vi några mål vi vill uppfylla. Tanken är att året ska vara…

Grönare

Vi ska minska på köttet, och det ordentligt. Alla gånger vi själva kan bestämma vad vi ska äta så ska vi välja bort kött.

Varmare

Vi ska se till att åka utomlands under året. Gärna länge. Sen kan vi hoppas på en varmare sommar också, men det ligger ju bortom vår kontroll. Tyvärr.

Luftigare

Vi måste rensa och göra oss av med en massa onödiga saker och möbler som vi har i huset. Jag tror inte vi kan sträcka oss så långt att det kan kallas prylbantning, men vi ska få bättre koll på vad vi har och få bort det som inte behövs. Förhoppningen är att det ska bli lättare att hålla ordning och kännas bättre här hemma.

Färdigare

Vi ska bli klara med vårt sångsboksprojekt och få boken utgiven. Motivationen är det inget fel på, det är tiden som är utmaningen. Med tanke på att vi påbörjade arbetet för mer än ett år sedan så är det inte hundra procent säkert att vi verkligen lyckas ta det i mål, men vi hoppas verkligen. Så här på årets första dag känns ju det mesta möjligt fortfarande!

Piggare

Inget nyårslöfte är komplett utan en punkt som är totalt orealistisk. Här är den!

Gott nytt år!