Trött, tröttare, tröttast

Nä, någon julkänsla kan jag inte påstå att jag har. Just nu är den enda känslan jag har trötthet. Det är som om energin tog slut häromdagen och jag kan inte ladda om.

Vi lyckades ta oss iväg till Onsala igår, med fyra barn, fullpackad bil och alldeles för många julklappar. Vi är framme hos mormor och barnen har klätt granen och det lagas julmat, men jag är ändå bara trött.

Jag var yr av trötthet igår kväll och gick och la mig med Bertil och Gunnar vid kvart i nio. Somnade strax efter barnen. Hoppades på att ta igen lite sömn, men istället blev jag väckt av Judith vid 03.30, och hon kunde inte somna om trots att hon låg på en madrass vid fotänden av vår säng. I rummet bredvid upptäckte vi att Sixten låg och läste, för han trodde det var morgon. Vi flyttade madrasser och barn och bytte plats med varandra, men sen tog det drygt två timmar innan jag lyckades somna om.

Resultatet är att jag är ännu tröttare idag. En sån dag där alla tankar är lite dimmiga, en sån där allt överskuggas av hur trööööött jag är. Trött, tröttare, tröttast.

Åt lunch på ett asiatiskt snabbmatsställe. Fick en lyckokaka och hoppades innerligt på att det skulle stå något om sömn. No such luck. ”Du har slagit in på rätt väg.” Hur ska jag tolka det? Jag kan tyvärr inte lista ut det idag eftersom jag bara kan tänka på hur trööööött jag är.

Jag vet inte heller vart jag är på väg med den här texten. Eller om jag hade något att säga från början (mer än att jag är TRÖTT). Så jag sätter bara punkt. Over and out.

Jag behöver något tydligare. Något om sömn.