Födelsedag

Andreas fyller år idag. Hipp hurra! Vi vaknade och sjöng för honom utan att ens behöva gå upp ur sängen först. Så himla praktiskt att alla sex personer i familjen sover i samma rum just nu!

På kvällen fick vi ihop middag trots att vi var sena hem och dödströtta, och så blev det några presenter. Fast inga prylar – i år fick han varsin aktivitet av oss. Lite tid att hitta på något med en i taget. Sixten valde att gå till Tolv och bowla, medan Judith bestämde att de ska gå på bio och se My Little Pony. Andreas gjorde high five – jag tror han saknar att gå på bio. Eller älskar My Little Pony. Med Bertil ska han få gå på Skansen och titta på djur, och med Gunnar blir det ett varmt bad i badkaret. (Det passar extra bra eftersom Gunnar envisas med att kräkas på oss dagarna i ända.) och med mig blir det lunchdejt på ett schyst ställe. Med kids alltså, får se hur trivsamt och lugnt det kan bli.

Försökte ta någon härlig bild samtidigt som Gunnar hängde på andra armen. Antingen var någon helt suddig, eller så hade Bertil pekfingret upptryckt i näsan… Mysigt!