Statusrapport: Mirakel!

Efter två vändor till byggvaruhuset, sms-konsultation med mamma, lågt blodsocker och några suckar och svordomar så var vi beredda att kapitulera och erkänna oss besegrade av väggen. Give us a break liksom, sa vi. Och så gjorde någon det!

Plötsligt funkade det med borr, skruvar och vattenpass och så satte hjälten Andreas upp alla fem hyllorna på väggen. Samtidigt somnade Gunnar och för typ tredje kvällen sedan han föddes kunde jag lägga ner honom och han sov vidare. Då kunde jag hjälpa till, så vi bäddade i ordning sängarna, slängde skräp och ställde in några grejer i hyllorna. Man hinner mycket på 25 minuter. Sen vaknade Gunnar nämligen igen, och jag fick gå och lägga mig med honom.

Äntligen börjar vi närma oss den där känslan av hemtrevligt och mysigt. Inte klart ännu, men en bra bit på väg. Det ska in mer grejer i hyllorna och upp med tavlor på väggarna. Sängen till höger ska få en likadan stomme som den vänstra, så den kommer upp från golvet också. Så nöjd att det känns bra så här långt.

Vi tänkte sätta upp sänglampor också, men det blir ju så himla fult med sladdarna. (När kommer trådlös el egentligen?) Vi avvaktar och ser om vi kommer på någon smartare lösning.