Dubbeldop

Idag var det dop i Onsala kyrka. Det var så fint att det yngsta och det äldsta syskonet döptes tillsammans. Fina Gunnar och fina Sixten! Efteråt hade vi dopfika i Gottskärs hamn, och det blev en väldigt lyckad dag på alla sätt.

Dopgudstjänsten blev precis så som vi önskade, och det var väldigt speciellt att få se Sixten och Gunnar döpas tillsammans. Det var avslappnat och gjorde ingenting att Bertil hade svårt att sitta still, och någonstans i mitten började han högljutt fråga efter ”appani banan” (apelsin och banan). Andreas och jag sjöng en av mina sånger, och prästen hette som en bonus också Gunnar. Efteråt hade vi dopfika i Gottskärs hamn med släkt och vänner och massor av goda bakverk. Dopbarnen blev överösta med presenter och alla var nöjda med dagen. Gunnar orkade med hela gudstjänsten i fadder Pers famn, men sov sig sedan igenom hela kalaset.

Gunnar passade också på att bli 3 månader just idag.