På väg till Västkusten

Imorse packade vi in alla barnen och alldeles för mycket grejer i bilen och började köra mot Västkusten. När man går utanför normen om den normala familjen med max tre barn, ja då får man skaffa en mindre buss istället för en vanlig bil. Många tipsade om en normalstor bil med extra säten att fälla upp i bagaget. Men bagaget då? tänkte vi. Det är ju knappast så att vi får mindre packning när vi har ett barn till.  Så det fick bli en Chrysler med sju säten och ett hyfsat stort babageutrymme. Så nu har vi pressat in två småttingar i barnstolar, två storasyskon, två vuxna, tre väskor, blöjpaket, en dubbelvagn, en påse med presenter och en gitarr. Jag brukar säga att det märks att Andreas har spelar mycket Tetris i sina dagar.

Den här gången åker vi till Onsala för dop på söndag. Både Gunnar och Sixten ska döpas. Det blir fint. Och så några dagars höstlov och kusinhäng innan vi åker hem igen.

Trångt inne i bilen och höst utanför.