Välkommen hit

Jag har längtat så efter att skriva igen. Egentligen har jag förstås inte tid med en blogg, men jag tror jag behöver ta mig den tiden helt enkelt. Inläggen får väl komma ofta eller sällan, vara långa eller korta, handla om viktiga eller oviktiga saker, beroende på vad jag hinner med.

Jag heter Mimmi Kvist och bor i Nacka. Jag är gift med Andreas, och mamma till fyra barn, Sixten (-07), Judith (-09), Bertil (-15) och Gunnar (-17).

Jag är hemma med de två yngsta, och vardagen just nu består av  amning, blöjbyten, klä på och av kläder, disk, lego på golvet, matlistor, ostädat hemma, tvätt och en allmän känsla av att ligga steget efter. Men också kramar, utflykter, bebisjoller, frihet att styra våra dagar, sagor, samtal och en möjlighet att få följa barnens framsteg på nära håll. Just nu har vi inga planer på att Bertil ska börja i förskola än på ett bra tag, och inte Gunnar heller för den delen.

Namnet på bloggen – Never enough summer – är min ständiga längtan efter sommar, värme, sol och ett enklare liv. Någon gång ska det bli verklighet.

Välkommen att läsa, du som vill. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *